Виктория Бекъм се включва в борбата срещу COVID-191

06.04.2020 17:28 | Видян 1405 пъти

Виктория Бекъм се включва в борбата срещу COVID-191

Виктория Бекъм се присъединява към дългия списък от известни личности, които даряват средства по време на пандемията от коронавирус. Дизайнерката заяви, че ще отделя по 20% от всяка продажба на дрехи и козметични продукти от марките „Victoria Beckham“ и „Victoria Beckham Beauty“.

Средствата ще отидат при хранителни банки, които помагат на нуждаещите се. Въпреки че съпругата на Дейвид Бекъм беше принудена да затвори магазин в Лондон заради коронавируса, тя не спира да дарява. Бившата изпълнителка от Spice Girls обаче продължава да изпълнява поръчки онлайн, което се явява като спасителен пояс за нейните служители.

Г-жа Бекъм ще подпомогне хранителни банки във Великобритания и Америка. В изявление, публикувано на нейния уебсайт, Виктория пише, че сега е важно всички ние да бъдем обединени и да си помагаме. Тя изрази благодарности към медицинските работници и лекарите, които са на първа линия и всеки ден се борят със заразата от COVID-19.

Дизайнерката допълни, че всеки дарен долар на организацията „Feeding America“ осигурява хранения за 10 човека, а всеки 10 паунда дават сигурността на едно семейство, че няма да си легне гладно.

В момента Виктория Бекъм работи от вкъщи, където е поставена в домашна изолация заедно със семейството си. Единствено Бруклин Бекъм е в САЩ, където живее заедно с приятелката си Никола Пелтц.

Дейвид, Харпър, Ромео и Круз Бекъм се включиха преди няколко дни в националното ръкопляскане, с което изразяват подкрепата си към медиците, които се борят с коронавируса.

Снимка: Getty
Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !