Холивуд купи Сузанита

02.04.2020 12:42 | Видян 1443 пъти

Холивуд купи Сузанита

Съмнявал ли се е някой в успеха на Сузанита?! Да си посипят главата с пепел всички критици на щерката на Орхан Мурад, защото тя пробива в Холивуд! Явно имаше смисъл от онези скандални и разголени снимки на 14-годишното дете, които цяла България наричахме "недопустими" и "твърде провокативни".

Американска компания, занимаваща се с разпространение на филми, е купила правата на лента, в която Сузанита има роля. Непълнолетната Сузи играе образ с библейското име Мария-Магдалена в "Дани. Легенда. Бог", както се казва филмът, купен от чуждестранната компания Hewes Pictures. "Големи новини от голямото кино - агентите на Hewes Pictures ще представляват "Дани. Легенда. Бог" за всички територии (освен България). Хората дойдоха на крака от Холивуд. Браво! Голяма стъпка към печеленето на големите оскари и големите Нобелови награди", гордее се екипът на лентата.

Филмът е с продължителност близо 2 часа, режисьор е 32-годишния Явор Петков, който има само две късометражни ленти от 2014 г., в които работи с Алекс Алексиев ("Откраднат живот") и Никола Пашов ("Господин за един ден").Сега Явор Петков е ангажирал по-голям каст - в главната роля е Димо Алексиев, също най-познат от лекарския сериал - той е Дани. За него чужденци снимат документален филм, но нещата се объркват и забавата прераства в заложническа драма с екшън елементи.

Татуираният исполин Емил Каменов от "Къртицата" и "Биг брадър" също е с роля, но всички чакат 14-годишната Сузанита да покаже талант (и още нещо) в "Дани. Легенда. Бог". Филмът трябваше да бъде показан на "София филм фест", но поради пандемията бе отложен за в бъдеще. Като нищо американците ще го гледат преди нас, след като купиха правата за разпространение.

Коронавирусът изигра още една лоша шега на Димо Алексиев - обърка показването и на "Скрит живот", в който звездата от "Откраднат живот" също има роля. "Скрит живот" е дело на световноизвестния режисьор Терънс Малик, който през годините е работил с имена като Брад Пит, Шон Пен, Джесика Частейн, Ричард Гиър, Ник Нолти, Джон Траволта, Джордж Клуни и много други. Лентата в момента се върти в интернет, пише "България Днес".          

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !