Джулиана Гани с онлайн фитнес уроци

27.03.2020 16:53 | Видян 1427 пъти

Джулиана Гани с онлайн фитнес уроци

Бившата Мис Силикон Джулиана Гани уплътнява времето си под карантина с кратки видеоуроци към своите последователи в Инстаграм, с които им дава съвети и насоки за тренировки и стегнато тяло.

Упражненията могат да се изпълняват и у дома, подчертава самата Гани, въпреки че тя е заснела първите си две видеа във фитнеса на своята половинка Илиян Найденов. Около нея разбира се няма хора, защото залата е затворена заради извънредното положение.

В първото клипче младата майка дава съвети за тренировка за стегнато дупе с помощта на ластици. „Много хора се чудят как да поддържат формата си по време на карантината?! Ето един достъпен и евтин начин да убиете скуката и в същото време да изваете тялото си“, пише в Инстаграм Джулиана и се хвали с формата си само два месеца след като роди сина си, като подчертава, че редовно тренира с ластици.

Онлайн тренировката й е гледана от близо 40 000 души за два дни, което явно я е провокирало да продължи с видео уроците и вчера пусна насоки как да имаме стегнат корем за 5 минути на ден. Рецептата е ножици с крака от лег - 30 сек, вдигане на свити крака от полулег - 20бр, вдигане на крак от лег на пода - 20бр на крак, планк - 1:30 мин и къси коремни преси – 30 бр. Между упражненията се правят почивки от по 30 секунди. Може да видите тренировката на Джулиана ТУК!

Припомняме, че заедно с половинката си – фитнес инструктора Илиян Найденов, Гани издаде книга „Мисия Майка“, която също е пълна със съвети за бременни жени и млади майки, предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !