Джулиана Гани вкарала 150 бона в пластични операции

20.03.2020 16:19 | Видян 2377 пъти

Джулиана Гани вкарала 150 бона в пластични операции

Джулиана Гани е наляла в пластични операции и разкрасителни процедули сума, достатъчна за да купи цял апартамент в София, научи HotArena. Докато се докара до актуалния си вид, тя е похарчила близо 150 хиляди лева. Благодарение на тези пари моделката в момента няма нищо общо с външността, която природата ѝ е дала.

Сравненията между старите и новите снимки на Джулиана са меко казано шокиращи. Силиконовата пловдивчанка в момента не прилича на себе си и само много внимателно вглеждане във фотосите ѝ от „преди“ могат да наведат на мисълта, че момичето е същото, което днес гледаме във всевъзможни риалитита и развлекателни предавания.

„Предишната“ Джулиана с по-дълъг и по-широк нос, по-слабо изпъкнали скули, по-обла брадичка, доста по-закръглена е и, разбира се, с далеч по-скромна гръдна обиколка.

Проверка на „Уикенд“ показа, че мечтата на всички фенове на изкуствените красавици е лягала поне три пъти под ножа само за да си коригира носа. Последното му разкрасяване беше преди около година – малко преди моделката да забременее. Само формата на дихателния орган е струвала на неговата притежателка над 20 000 лева. Отделно от това са корекциите на нейните скули, които се правят регулярно, за да се поддържа или променя формата им. Според запознати, Гани регулира скулите си с хиалуронова киселина, което до момента ѝ е струвало около 15 бона. Наскоро тя се похвали с поредна промяна по лицето си, без да издаде точно каква е тя. Но ясно се забелязваше, че е в брадичката – още близо 2000 лева в графа „Красота“ на плеймейтката. Отделно са корекциите на устните, които за Джулиана вече са се превърнали в навик почти като миенето на зъбите. Поставянето на изкуствени мигли пък въобще не се брояло – то било рутина, както и поддържането на нейния маникюр.

Значителни са и разходите по тялото на високата моделка.

Както е известно, тя поне 3 пъти е коригирала гърдите си, докато стигне сегашния им размер, издут от цели 2000 кубика силикон. Обемът е рекорден за България – нито една фолк певица или плеймейтка не може да се похвали с подобни количества изкуствено вещество в пазвата си. Говори се, че докато го достигне, Гени е инвестирала поне 40 000 лева, като не смята да спира дотук. Тя планирала нови интервенции, тъй като силиконовият бюст изисква постоянна поддръжка. Някои смятат, че и дупето на Джули не е останало непокъснато от скалпела. В него блондинката, която между другото по природа е брюнетка, била наляла около 15 хиляди лева.

След всички тези капиталовложения не е чудно, че дори сега, след като стана майка на момченце, което вече е на 3 месеца, силиконовото изкушение не спира да се разголва пред камери и на публични места. Нормално е човек, който е платил подобна сума за външния си вид, да иска всички да видят резултата от капиталовложенията му.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !