Джулиана Гани със съвети за бременните

23.03.2020 09:19 | Видян 1617 пъти

Джулиана Гани със съвети за бременните

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани събра най-ценните съвети, които е научила сама по време на бременността, в книга. Томчето, за което тя вдъхнови съпруга си – фитнес инструктора Илиян Найденов, носи заглавието „Мисия Майка“, а в него изкусителката показва от първа ръка как е запазила добрата си форма докато очакваше включването от щъркела.

Самата Гани изненада мнозина, като при отпадането си от „Маскираният певец“ миналата година призна, че е скоро ще гушне първия си наследник. Причината – за цялата си бременност тя качи пет килограма.

“През всички състояния на бременността преминахме заедно и благодарение на знанията и съветите на Илиян Найденов аз родих нашия прекрасен син без дори да проличи, че съм бременна.

„Мисия Майка” е не просто книга със съвети и всичко необходимо като информация за бременността. Това е книга с душа, история и мисия!“, категорична е риалити звездата, която след участието си във „Вип Брадър“ се прочу и като Малката Джулка. Тя допълва още, че томчето е медицинско издържано четиво.

Автор на „Мисия Майка“ е всъщност нейният любим, като Гани неведнъж е отбелязвала, че отличната й форма по време на бременността се дължи на неговите знания. Снимка на бременната миска пък краси корицата на изданието, показващо нагледно връзката между здравословния начин на живот и правилното развитие на плода в утробата.

„Мисия Майка“ събира на едно място актуални медицински проучвания, методики за здравословно хранене и спорт през всеки триместър на бременността.

Припомняме, че Гани и Найденов станаха родители навръх Нова година. Бебето им е момче и носи името Давид, предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !