Анистън разчиства дома си

24.03.2020 14:42 | Видян 1141 пъти

Анистън разчиства дома си

Холивудската актриса Дженифър Анистън разчиства гардероба си, докато е в социална изолация заради пандемията от новия коронавирус.

Звездата от култовия сериал "Приятели" преглежда дрехите си и преценява кои от тях да запази и занапред, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

В телефонен разговор с Елън Дедженерис, излъчен като част от шоуто ѝ в Инстаграм, актрисата препоръчва през тези дни на принудително пребиваване у дома хората да направят хубаво пролетно почистване. Тя съветва също да се четат книги.

Анистън прегледа внимателно гардероба си и по-рано тази година, когато избираше тоалет за церемонията на американската Гилдия на филмовите актьори. Тогава тя бе удостоена с наградата за най-добра актриса в драматичен сериал за "Сутрешно шоу". На червения килим в "Шрайн одиториъм" в Лос Анджелис актрисата сподели, че е решила да не възлага на стилиста си да ѝ търси нов тоалет, а се е спряла на нещо "старо, но златно" от личния си гардероб. Анистън бе в бяла вечерна рокля на "Диор", създадена от Джон Галиано, която е в личната ѝ колекция.


Снимка: сп. "Architectural Digest"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !