Меган отказва да запознае Арчи с дядо му

18.03.2020 10:24 | Видян 1429 пъти

Меган отказва да запознае Арчи с дядо му

Сложните отношения на Меган Маркъл и баща ѝ Томас Маркъл не са тайна за никого. Неведнъж 75-годишният мъж се жалва за случващото се и не пропуска да отбележи, че има здравословни проблеми.

Томас никога не е виждал своя внук – 10-месечния Арчи, а като че ли и херцогинята на Съсекс не бърза да запознае сина си с неговия дядо. До този момент от всички нейни роднини е ясно само, че Меган е в близки отношения с майка си Дория.

Преди дни в интервю пред Express.co.uk полубратът на Меган – Томас Маркъл-младши призова сестра си да се срещне най-сетне с баща им, на когото по неговите думи „не му остава много да живее“.

При това Томас отбелязва, че прекрасно осъзнава всички трудности в семейните отношения и ако е на мястото на баща си би се извинил пред Меган при срещата.

„Бих я помолил за прошка за всички тези интервюта в медиите, а тя може да подаде ръка в отговор. На нея ѝ е нужно да се справи с гордостта си. „Този мъж посвети целия си живот на нея и в много отношения благодарение на него тя стана това, което е сега. Според мен това е основателна причина“, коментира Томас Маркъл-младши.

Очевидно обаче принципната Меган не бърза да предприема стъпки към семейството. Източници твърдят, че тя е толкова разстроена от поведението на баща си, който през последните няколко години я обвинява във всички смъртни грехове в многобройни интервюта по всякакъв начин, че категорично отказва да го запознае с внука му.

„Томас е разстроен, объркан и обезкуражен от липсата на контакт с Меган“, продължи Маркъл-младши. „Той дори не може да й изпрати съобщение. Боли го. Объркан е.“ Меган е виждала за последно баща си преди около две години, още преди да сключи брак с принц Хари през май 2018 г.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !