Хари и Меган оставени на произвола на съдбата

13.03.2020 09:42 | Видян 1759 пъти

Хари и Меган оставени на произвола на съдбата

В Лондон се състоя последното официално участие на принц Хари и Меган Маркъл като членове на кралското семейство. Това се дължи на желанието на херцозите на Съсекс да се отдалечат от двореца и да са финансово независими, но какво се крие зад това тяхно решение, разкрива „Harper's Bazaar“.

По думите на Омида Скоби, Хари и Меган не смятали „Мегзит“ за необходимост, но разбрали, че не могат да постъпят по друг начин, след като ги оставили на произвола на съдбата – особено от несполучливата интерпретация на техните решения от британските медии.

„Ако кажа, че те са смазани от случващото се е все едно да не кажа нищо. Но всъщност това решение не беше изненада, като се има предвид колко малко подкрепа са получили при постоянните атаки на британската преса“, обяснява Скоби. – „Те разбраха, че трябва да се промени нещо, но също така не искаха да оставят кралицата без подкрепа.“

Невероятно е, ако се замислим как всичко това се отрази на семейството и застъпи ли се някой за тях, коментира още изданието.

„Това е неоправдано жесток край за двойка, която просто искаше да се съсредоточи върху работата си и да направи света по-добро място. Те трябваше да се откажат от ролите, с които са изключително горди и заради които трябваше да пожертват толкова много... Зад усмивките на снимките се крие уязвима двойка, която все още страда много“, добави Омид.

Окончателно „Мегзит“ стартира през януари и приключва на 31 март. От 1 април принц Хари и Меган Маркъл са финансово независими и зависят само от собствените си възможности.

Все още херцозите на Съсекс се въздържат да разкрият плановете си, но според информация на техни източници имат приоритетни две задачи – да се грижат за малкия Арчи и да подкрепят благотворителни проекти, насочени към талантливи млади хора по целия свят, предава Tialoto.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !