Новата прическа на Кейт Мидълтън

11.03.2020 16:23 | Видян 1846 пъти

Новата прическа на Кейт Мидълтън

Като типична представителка на британското кралско семейство, Кейт Мидълтън следва строгия протокол и рядко може да я видим с различна прическа. Откакто се омъжи за принц Уилям, тя не е боядисвала косата си с цвят, който е доста по-различен от естествения ѝ.

Дали заради наближаването на пролетта или факта, че скоро Меган Маркъл ще бъде далеч от Великобритания, херцогинята на Кеймбридж реши да намали дължината на косата си и да започне да носи един от най-модерните аксесоари този сезон – високата диадема.

По време на традиционното за нея и съпругът ѝ посещение в Ирландия, Мидълтън се появи с нова прическа, а според модни експерти, с нея тя иска да каже, че е готова да експериментира подобно на Мегън Маркъл, която наложи любимия си кок.

Кейт Мидълтън никога не сменя косата си. Тази седмица го направи. Нещо като... Какво се опитва да каже тя? Какво стана? Ще обясним. Само моля ви, никога не позволявайте думата „лоб“ да минава през устните ви.

До момента съпругата на принц Уилям харесваше косата ѝ да пада само на няколко сантиметра под раменете ѝ. По снимките от последните ѝ официални изяви се вижда, че тя е доста по-къса, при това вече има по-дълъг бретон, разделен на две. Сега липсват и типичните за нея къдрици.

По време на втория ден от визитата ѝ в Ирландия, косата на Мидълтън бе почти права, само с леко подвити навътре краища. Бретонът ясно си личеше (с дължина почти до ушите), след като тя бе избрала да раздели косата си на път по средата.

Някои стилисти определят новата прическа на херцогинята като по-къс лоб, други пък твърдят, че тя няма име и може да се нарече просто леко пролетно освежаване. Хубавото е, че тя може да прикрие бретона, слагайки си по-обемна диадема или пък да го пусне да пада свободно, връзвайки си косата на конска опашка.

Източник: tialoto
Снимка: инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !