Кейт Мидълтън с блестяща рокля и тъмна бира в Ирландия

05.03.2020 11:30 | Видян 1739 пъти

Кейт Мидълтън с блестяща рокля и тъмна бира в Ирландия

Отидеш ли в Рим, прави като римляните, но когато си в Ирландия... живей като ирландците. Ще бъде немислимо, ако човек попадне в държавата, разположена в Северозападна Европа, и не се потопи изцяло в приповдигнатата атмосфера, оставяйки жизнерадостният дух на местните жители да го отведе в някой от емблематичните за държавата пъбове.

Затова, независимо дали си най-обикновен турист или член на британския кралски двор, трябва да играеш играта по правилата. Точно както направиха херцозите на Кеймбридж вчера вечерта, по време на официалната си визита в Дъблин. Кейт Мидълтън и принц Уилям пътуваха с редовен пътнически полет и още докато слизаше от борда на самолета, брюнетката успя да направи сериозно впечатление на всички.

Тя бе решила да отдаде почит на страната, обличайки тоалет в зелен цвят. За първата си поява на ирландска земя тя бе заложила на изключително нежна рокля с яка тип "поло" и плисирани широки ръкави, която е част от тазгодишната пролетна колекция на "Alessandra Rich". Дрехата с десен на флорални мотиви стигаше до средата на прасците ѝ. Върху нея тя носеше палто с двуредово закопчаване на "Catherine Walker" в по-тъмен тон, а цялостната си визия бе допълнила с велурени обувки на висок, чанта-клъч и черна диадема.

След церемонията във Възпоменателната градина, направена в чест на загиналите в битка за ирландската независимост, където положиха венец от цветя, на която присъстваха, те се срещнаха с президента и министър-председателя на държавата домакин. Денят им завърши в бар "Guinness Storehouse", именно там се проведе приемът на британския посланик в Ирландия.

На събитието Кейт отново успя да привлече всички погледи към себе си с блестяща рокля в изумруденозелено "Тhe Vampire"s Wife", подобна един от любимите тоалети на принцеса Беатрис, с който братовчедката на Уилям се е появявала многократно, включително и на сватбата на певицата Ели Голдинг. Облеклото, чиято цена възлиза на почти 1600 британски паунда, бе с плисирани краища на ¾ ръкавите и свободно падащата пола. Мидълтън бе завършила външния си вид с черни токчета на "Manolo Blahnik" и чифт обеци на "H&M", а в ръцете си държеше лъскава златиста чанта тип "плик".

Разбира се, нямаше как аристократите да не опитат от черната перла сред тъмните бири - "Guinness", превърнала се в един от неофициалните символи както на града, така и на страната, в която се намират. Интересен факт е, че през 1759 г. 34-годишният Артър Гинес наема старата пивоварна за 9 000 години срещу 45 фунта годишен наем. През 1914 г. пивоварната "St. James"s Gate Brewery" е обявена за най-голямата в света, а днес се счита, че годишно се изпиват по 1 милиард литра от продукцията на марката.

"С нетърпение очаквам да разбера дали теорията, че вкусът на "Guinness" е най-добър в Ирландия, отколкото извън нея", каза шеговито на присъстващите принц Уилям, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !