Епично събиране: Кейт и Уилям близо до Меган и Хари

13.03.2020 15:50 | Видян 1761 пъти

Епично събиране: Кейт и Уилям близо до Меган и Хари

Епичното събиране на херцозите на Съсекс и Кеймбридж след обявяването на „Мегзит“ бе дълго чакано от медиите и обществото.

За всички бе интересно да видят как се държат двамата братя един с друг, ще си разменят ли усмивки Кейт и Меган.

Вече няколко години не утихват слуховете за хладното съперничество между двамата братя – принцовете Уилям и Хари, но вече като че ли ситуацията ескалира.

Двете семейства се срещнаха в Уестминстърското абатство в Лондон по случай Деня на Общността на нациите, оглавяван от кралица Елизабет Втора.

Денят  се отбелязва във втория понеделник на месец март от всички страни членки на Общността на нациите – международна организация, в която членуват предимно бивши британски колонии.

Не е изненада, че всички погледи бяха приковани към Кейт и Меган, към Уилям и Хари.

Херцозите на Съсекс заеха своите места малко по-рано. Херцозите на Кеймбридж влязоха в залата малко след тях. Двете фамилии използваха и различни превозни средства. Според информация на „People“ членовете на кралското семейство не общували помежду си.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън изглеждаха безупречно. Мнозина отбелязаха, че херцогините са избрали кардинално различни цветови гами. Меган е отдала предпочитания към зеления цвят. Тя се появи в тоалет на  Emilia Wickstead. Кейт бе в червено с палто на Catherine Walker.

Сред гостите на официалното събитие  бяха премиерът Борис Джонсън,, генералният секретар на нациите Патриция Скотланд, Крейг Дейвид, Джери Халиуел, Александра Бърк и други.

Това събитие е последното на Меган и Хари като членове на кралското семейство. От 1 април влиза в сила „Мегзит“.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !