Бийбър призна защо не му е провървяло със Селена

18.02.2020 16:57 | Видян 1883 пъти

Бийбър призна защо не му е провървяло със Селена

След 8-годишна връзка със Селена Гомес, Джъстин Бийбър разказва за последиците от връзката. Оказва се, че на певеца не му е било лесно да отвори сърцето си за настоящата му съпруга Хейли Бийбър.

В скорошно интервю за Apple Music 25-годишният изпълнител призна, че не иска да повтори същите грешки като в предишния си роман, тъй като той бил далеч от идеалния партньор. За неговите фенове това не е изненада. Само преди няколко седмици Селена призна, че е била емоционална жертва на връзката си с Джъстин.

„В миналите си отношения бях сринат, губих ума си, ставах безумен и безразсъден. Този път си направих почивка, за да се фокусирам да се науча да взимам правилните решения. И да, стана по-добре“, споделя Бийбър.

От интервюто става ясно, че когато звездата започва да се среща с Хейли, той веднага я предупредил за своето поведение и за възможните последствия. „Още ми е много тъжно и още се опитвам да се разбера“, обяснява той и допълва, че вече не иска да обещае нещо и после да направи обратното.

„Просто бях честен с нея – добавя Джъстин – Разказах ѝ, че не мога да ѝ бъда верен, но много искам. Мисля, че предишните ми интимни отношения ме сринаха. Опитах се да овладея неспособностите си да прощавам и искам да бъда честен до края, тогава още не разбирах с какво точно се боря“.

Причината за разногласията между Джъстин и Селена може да е била и наркотичната зависимост на певеца, за която той сподели в документален филм за него „Seasons“. В един от епизодите Хейли подчертава, че е възобновила общуването си с Бийбър тогава, когато той напълно се отказал да приема забранени вещества. Самата тя също бе споделила в интервю, че подобен проблем е имала в семейството, свързано с нейния баща.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !