Истината за тъмното минало на Бийбър

12.02.2020 17:23 | Видян 1393 пъти

Истината за тъмното минало на Бийбър

Джъстин Бийбър няма да позволи миналото му да остави сянка върху настоящето му. Звездата се включи в документалната поредица „The Dark Season“ по YouTube заедно със съпругата си Хейли Бийбър и мениджъра си Скутър Браун и разкри много детайлно всички тъмни моменти от живота си, които му бяха изградили имиджа на лошо момче бунтар.

Джъстин разкри, че е запалил първата си цигара марихуана на 13 години и с редовната ѝ употреба после е станал зависим. По-късно е експериментирал дълготрайно и с по-сериозни субстанции.

„Имаше време, когато приемах хапчета, моли, гъби и какво ли не“, коментира певецът.

Той сподели, че наркотичните вещества са били „бягство от действителността“.

„Бях млад и като повечето хора в шоубизнеса на моята възраст, исках да опитам различни неща и да експериментирам. Но моите експерименти се случиха под светлината на прожекторите и това ме представи по различен начин. Имах много пари и много неща“, добави Бийбър.

Джъстин твърди, че детството му е причината, той да се превърне в хулиган в периода 2013-2014, когато бе чест гост на ареста, заради своите пиянски изяви, шофиране в нетрезво състояние, нецензурен език, вандализъм.

„Започнах да ценя грешните неща в бизнеса, защото имаше други, които ми убягваха. Ако направех това, щях да съм щастлив. Ако си взема това, щях да съм щастлив. Има много неща, които хората на моята възраст научават в стабилните семейства. Аз никога не съм имал тази стабилност, никога не съм имал сигурност и на кого да разчитам. Моите родители не ми дадоха това, което трябваше да ме превърне в екипен играч“, коментира звездата.

Относно факта, че е достигнал повратна точка, събирайки се отново с Хейли

Джъстин издаде, че е решил да се изчисти от своите зависимости, едва когато е почувствал, че ще умре.

„Охраната ми влезе в стаята да провери пулса ми. Хората не разбират колко сериозни могат да бъдат нещата. Първото нещо, което правех като стана сутрин, е да гълтам хапчета и да паля джойнт. Беше страшно“, спомня си певецът.

След като отново е бил привлечен към модела Хейли Болдуин, тя обаче отказала да има нещо общо с него, докато не се „изчисти“ и не стане абсолютно трезвен.

Относно подобряването на менталното му здраве

Тревожността и депресията, от които Бийбър страда, не са изненада за феновете. Това, което те не знаят е до какви мерки е стигнал, за да се справи с тях. Той пие антидепресанти и ползва кислородна маска, за да намали стреса. Също така редовно има сесии със специалиста по ментално разстройство д-р Даниел Амен.

Относно лаймската болест и другите му заболявания

След като нивата му на енергия рязко започнали да спадат, Бийбър се подложил на серия от обширни тестове през 2019, които разкрили, че има лаймска болест и Epstein-barr, вирус. Звездата започнал специфична терапия – NAD IV, която дори била заснета лайв.

„Посветих се на това да се оправя и да направя каквото трябва, без значение дали се чувствам комфортно или не. Защото знам, че това не касае само мен. Това, да съм в най-добрата си форма ще ми помогне да бъда най-добрият съпруг, най-добрият баща, най-добрият приятел. И да дам най-доброто от себе си на всички фенове, които искат да се насладят на музиката, която правя. Не мога да го направя, ако не съм здрав. А не съм бил здрав от дълго време“, призна Бийбър.

Относно послание, което отправя на тези като него

Джъстин знае, че не е сам и има и други като него, затова той пожела да сподели следното с тях:

„Когато животът ви хвърля неща, които не можете да контролирате, вие се разстройвате, разочаровате, губите кураж. Борете се с тези чувства, те са просто чувства и изберете да инвестирате енергията си в работата си или в нещо, което правите със страст.

За някои хора може и да изглежда елементарно ставането от леглото сутрин, но за мен е трудно. Има и други като мен и искам да ви кажа, че не сте сами. Заслужава си да живеете. Ако не смятате да се отказвате, ви остава само да се борите и да вървите напред“, съветва певецът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !