Хейли: Обичам да гушкам Джъстин и да гледаме повторението на Приятели

08.02.2020 09:23 | Видян 2912 пъти

Хейли: Обичам да гушкам Джъстин и да гледаме повторението на Приятели

Хейли Бийбър украси корицата на новото издание на американския Elle. В откровено интервю тя разказа защо с Джъстин не бързали за сватбеното тържество. Знаменитостите узакониха отношенията си още през септември 2018 г., но голямата церемония с приятели закъсня, тъй като певецът бе диагностициран с лаймска болест. Клетвите си двамата споделиха един с друг чак на следващата есен.

Освен че участва в красива фотосесия, Хейли разказва и за семейството си пред изданието. Споделя, че обича да си поръчва лате с маслена бисквитка. 23-годишният модел изглежда перфектно във всякакви дрехи. Майка ѝ е от Бразилия, а баща ѝ от Ню Йорк, където расте и самата Хейли. А всъщност баща ѝ Стивън Болдуин е част от известния клан Болдуин. Хейли пък от своя страна още от дете помни семейството на майка си в Рио, а като пораства се завръща в Бразилия, за да работи като модел.

Всъщност връзката ѝ с изкуството я има и от майчина линия. Дядо ѝ е бразилски музикант. „Обичам културата на Бразилия. Това ми напомня за моето семейство – на баба ми и на майка ми“, разказва още моделът и допълва, че може да пее бразилска музика на португалски. Не е била буен тийнейджър. „Подходът на родителите ми беше такъв: „Баща ти има проблеми с неща, свързани с алкохола и наркотиците, затова ти бъди много внимателна“.

И макар отскоро да е съпруга, Хейли има вече богат опит в семейната подкрепа. Връзката ѝ с Бийбър си има своите възходи и падения. Отнема им година след като сключиха брак, за да стигнат до истинска сватба. „Когато се оженихме, още се разбирахме в нашия съвместен живот. Чувствах, че обсъждането на сватба само ще донесе суматоха и напрежение“ – признава Хейли. – Той наистина бе болен. Това не бе леко, защото всички наоколо бяха жестоки и осъждащи, говориха, че той взима наркотици и затова изглежда толкова зле“.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !