Михаела Филева за Намибия и новото парче

18.02.2020 10:07 | Видян 989 пъти

Михаела Филева за Намибия и новото парче

През уикенда красивата и талантлива певица Михаела Филева бе гост в предаването "Cool...T". Тя разказа за своите пътешествия, за последното си приключение в Намибия, както и за новата си песен, която е съвместно парче с рапъра NDOE и се казва "На другия край на света".

Точно там бе съвсем скоро певицата, която зарадва феновете си в Инстаграм със страхотни снимки от Африка и от пустинята Намиб. Заедно с половинката си - Стефан, Михаела бе на пътешествие до Африка, което стартира веднага след началото на новата година, предава Dir.bg.

Двамата са посетили Тропика на Козиорга, за който Михаела пише в свой пост:

"Тропикът на Козирога, или Южният тропик, е един от петте основни паралела, които се отбелязват на картата на Земята. Разположен е на 23°26′ 22″ на юг от екватора. Разглеждайки Намибия го пресякохме два пъти. За първи път стъпвам в южното полукълбо... и възнамерявам да не е за последен."

"Сърцето ми остана в Намибия", сподели певицата в ефир.

Тя е била много впечатлена от начина на живот на местните хора там. И подчерта колко важно е да оценяваме всичко, което имаме тук, както и да обръщаме повече внимание на опазването на околната среда и климатичните промени. Михаела, която е запален приключенец и пътешественик вече мечтае за следващата дестинация, а именно - Южна Америка. Но засега ще трябва да отложи пътуването, тъй като ѝ предстои за втора поредна година да бъде част от журито на "Гласът на България". Шоуто стартира от 23 февруари по bTV.

Михаела Филева представи в студиото и новото си парче "На другия край на света", което е съвместен проект с рапъра NDOE. И двамата казаха, че са много доволни от общата си работа, както и от крайния резултат.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Снимки: Instagram 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !