Хари и Меган ще печелят от корпоративни договори

13.02.2020 16:32 | Видян 1512 пъти

Хари и Меган ще печелят от корпоративни договори

След като обявиха официално, че искат да се оттеглят от кралските си задължения и заминаха за Канада, мнозина се зачудиха от какво ще живеят Хари и Меган.

Появиха се и спекулации в социалните мрежи, че двамата ще получават много повече пари като обикновени хора, отколкото като кралски особи. Сега, малко преди да се върнат във Великобритания като херцог и херцогиня на Съсекс за последно, се появи информация, че най-вероятно ще се издържат от корпоративни договори.

Според информация на „Mirror“, внукът на Елизабет Втора води преговори с банковия гигант Goldman Sachs, като двете страни са се срещнали за първи път още през ноември миналата година.

Хари и Меган може да получават над 1 милиард паунда (над 1,1 милиарда евро) от договори с големи корпорации и като лица на различни фирми.

„Те ще печелят огромни богатства, или чрез речи или в ролята на посланици (на корпорации) – става дума за ръкостискания за един милиард паунда“. Това коментира пред изданието пиар експертът Марк Борковски.

Миналата седмица Хари изнесе реч по време на официално събитие на банковата институция GP Morgan. Там той разказа за това как е преживял загубата на майка си – принцеса Даяна и призна, че е бил на терапия близо 7 години.

Според експерти, само за това участие, съпругът на Меган Маркъл е получил близо 1 млн. долара.

Дейвид Бекъм и актрисата Гуинет Полтроу са известните личности, които подобно на принц Хари, посещават корпоративните събития на Goldman Sachs, с която той все още не се е договорил.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !