Пречи ли Бъкингамският дворец на Хари и Меган да са независими

06.02.2020 16:58 | Видян 1853 пъти

Пречи ли Бъкингамският дворец на Хари и Меган да са независими

Бъкингамският дворец се меси в работата на принц Хари и Меган Маркъл като по този начин им пречи да бъдат независими. Възможно ли е споразуменията след Мегзит да бъдат отново преразгледани?

Съвсем скоро се появиха слухове, че принц Хари и Меган Маркъл започват да работят с компания, която помага на известни личности в различни събития, като естествено го прави за много пари.

В главната резиденция на кралицата не бяха доволни от това решение на херцозите на Съсекс и побързаха да опровергаят новината, която се появи. Ръководителят на „Sheeraz“ Inc, с които работят звезди като Ким Кардашян, Дженифър Лопес, а сега може би и Меган и Хари, заяви, че предложенията за херцозите все още са в сила и те могат да бъдат поканени и в Централна Азия.

Да не забравяме, че Меган Маркъл беше холивудска актриса преди да стане принцеса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и разбира се, „имам връзка с нейния екип за търговски сделки“, заявил още основателят на „Sheeraz“ Inc. Той добавил, че има примамлива оферта за херцозите от Дубай и оценява работата си с тях засега на два милиона долара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !