След Мегзит: Кой ще поеме задълженията на принц Хари и Меган?

29.01.2020 16:25 | Видян 2060 пъти

След Мегзит: Кой ще поеме задълженията на принц Хари и Меган?

Няколко седмици след Мегзит в кралското семейство започнаха да пресмятат кой ще поеме ангажиментите на принц Хари и Меган Маркъл. След като двамата изразиха желание да се оттеглят от задълженията си, идват и последиците от тяхното решение.

Оказва се, че някой ще трябва да се захване с техните дела и проекти, които са били планирани за тях. Оказва се, че има идеални кандидати за тази роля – а именно внучките на кралица Елизабет Втора – принцеса Беатрис и принцеса Юджийн.

„Ако двама си тръгнат, тогава двама трябва да дойдат. Сигурен съм, че Беатрис и Юджийн ще излязат на преден план и те ще бъдат добре посрещнати. Точно от това се нуждае кралското семейство, защото има още 15 години преди съзряването на принц Джордж. Каква ирония – Хари отбеляза, че е равен на братовчедите си“, твърди биографът от пресата и експерт по британските монарси Робърт Лейси.

Между другото, принцесите имат не само своите кралски задължения, но и пълноценна работа: Беатрис е вицепрезидент на ИТ компанията, а Юджийн е артдиректор на галерия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !