Кейт Мидълтън – твърде слаба на първото си официално посещение след Мегзит

16.01.2020 13:18 | Видян 1848 пъти

Кейт Мидълтън – твърде слаба на първото си официално посещение след Мегзит

След шумния скандал около оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл, най-накрая принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се появиха на първото си официално събитие. Медиите в Обединеното кралство обърнаха внимание на фигурата на херцогинята. От фотосите се вижда, че Кейт е доста слаба, а и не е тайна, че тя и съпругът ѝ приемат присърце случващото се в двореца.

Също така се пише, че Кейт не е приела добре новината за „Мегзит“ още повече, че решението е взето точно в навечерието на рождения ѝ ден. На събитието херцогинята се появи с прилепнало тъмнозелено палто, подчертаващо слабата ѝ фигура и въпреки че се опитваше да се усмихва, повечето медии видяха зад това напрежение.

Всъщност фигурата на Кейт, която е майка на три деца, често става повод за дискусии. Феновете на кралското семейство са сигурни, че херцогинята е толкова отговорна за протоколните си задължения, че просто забравя понякога да яде. Въпреки че ако погледнем снимки на сестрата и майката на Кейт Мидълтън, става ясно, че тя се радва на отлична генетика.

Според източника на изданието „Radar“, принц Уилям намеквал на жена си за проблеми с храненето, но го правил възможно най-деликатно. За него този въпрос е изключително важен, защото двойката възнамерява да има още едно дете в близко бъдеще.

Посещението на херцозите бе в Брадфорд, където двойката изглеждаше близка, усмихваше се много и любезно общуваше с гражданите. Събитието в Брадфорд включи посещение на кметството, благотворителната организация, която помага на местните хора в неравностойно положение, и запознаване с нови градски проекти, насочени към подкрепа на семейства и бременни жени.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Няма коментари към тази новина !