Ашли Греъм започва борба с килограмите

12.02.2020 17:35 | Видян 1791 пъти

Ашли Греъм започва борба с килограмите

Ашли Греъм, която съвсем скоро стана майка, започва борба с килограмите. Пищният модел определено има какво да свали, но не бърза да се подлага на диети, а по-скоро да насочи вниманието на обществеността към това какви трудности изпитва една жена, която се възстановява след раждането. Освен че трябва да се грижи за своя син Исак, се налага да пере, да готви и да намери малко време за себе си.

„Вдигнете ръка, ако не сте предполагали, че ще сменяте и вашите памперси“, написа шеговито тя в Instagram. Там тя сподели как изглежда по бельо само няколко седмици след появата на момченцето ѝ.

Греъм е позирала пред огледалото в банята – по големи сиви кюлоти и черен потник, който леко е навила, за да се види коремът ѝ, който все още не се е прибрал.

Ашли разкрива на последователите си, че след толкова години в модната индустрия въобще не е предполагала, че подобни гащи ще се превърнат в най-любимите ѝ и удобни от всички.

„Никой не говори за възстановяването и лечението, през което преминават новите майки. Искам да ви кажа, че не всичко е розово“, пише Греъм.

Моделът посочи, че благодарение на приятелката ѝ Челси се е сдобила не само с огромните гащи, но и с други важни аксесоари, за които дори не е подозирала преди това. По думите ѝ, жените, които наскоро са станали майки, трябва да говорят открито за трудните моменти след раждането и подкрепата от която се нуждаят.

Ашли Греъм дари Джъстин Ървин със син на 18 януари. Вместо да си отпочине, моделът продължи да работи, като заедно с мъжа си засне няколко епизода от поредицата „Pretty Big Deal“. В тях тя разказва за родителството от първо лице и показва новороденото.


Още преди да зачене, моделът не се срамуваше да показва пищното си тяло. След като забременя, тя се снима гола, за да покаже, че е над всички стереотипи за жените. Сега, когато вече е майка, тя без свян показва пред камерата как кърми малкия Исак, а мъжът ѝ стои неотлъчно до нея.

„Спомням си, когато хванах в ръцете си Исак за първи път. Казах на Джъстин, че вече завинаги ще сме семейство и имаме толкова много причини, за да бъдем благодарни“, разказва още Греъм.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Няма коментари към тази новина !