Ашли Греъм родила в дома си

05.02.2020 12:00 | Видян 1632 пъти

Ашли Греъм родила в дома си

Ашли Греъм родила сина си в своя дом. Това става ясно от една от първите ѝ публикации в Instagram само няколко седмици след появата на бял свят на нейното момченце.

Пищният модел разкри, че синът ѝ се е родил на 18 януари и сподели две снимки, на които държи малката му ръчичка.

„Нямаме търпение да ви го покажем“, написа Греъм към кадрите, които умилиха нейните последователи.

Ашли и мъжът ѝ Джъстин Ървин са заснели няколко видеа специално за поредицата „Pretty Big Deal“. В тях те разказват за подготовката за бебето, раждането и първите трепети, които са изпитали като родители.

Анонсирайки първия епизод от риалитито със своето участие, моделът разказва, че не може да скрие сълзите си, когато си спомня за раждането на своя син, което определя като магическо изживяване:

„Толкова съм благодарна, че имах възможността да родя по нормален път у дома, с моя съпруг до мен...“, обяснява Греъм, чието раждане продължило близо 6 часа.

Докато била в най-удобната за нея поза, Ашли изпитвала силни болки, но била силно мотивирана да не се предава и да изтърпи всичко. „Имах чувството, че мога да се справя с всичко!“, обяснява тя.

„Да държа моето бебе за първи път е момент, който никога няма да забравя“, споделя още Ашли.

Щастливите родители са решили синът им да се казва Исаак Менелик Джовани Ървин. Тежестта на избора била повече на Джъстин, който разказва как като малки със сестра му си говорели как ще си кръстят децата някой ден. След като бебето се появило, той доста обмислял възможни варианти и се спрял на Айзък.

Греъм добавя, че тя избрала Менелик, което означава „син на мъдростта“. Тя се вдъхновила за това име докато била в Етиопия за Коледа. Там научила, че първият император на страната се наричал по този начин.

Гордият татко обяснява още, че Исак се споменава в библията. Колкото до Джовани, името е избрано от приятел на семейството.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !