НиЛо разби ефира с Папараци

13.01.2020 17:55 | Видян 3051 пъти

НиЛо разби ефира с Папараци

Социалните мрежи буквално бяха взривени след завръщането на Николета Лозанова в "Папараци". Това се случи с най-новия проект на таблоида - Мирон става VIP.

Риалити експериментът предизвика ожесточени коментари за българската интелигенция и хайлайф, но рейтингите са категорични - шоуто е истински хит, пише HotArena.

Николета ще бъде ментор на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „Фермата“, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се превърне в истинска VIP персона, с цената на изрусената си коса, веждите, миглите и ноктите си.

Целта, която поставиха продуцентите Иван и Андрей пред Мирон е след 3 месеца да прилича външно на Благой Георгиев, а вътрешно на Джулиана Гани.

По информация на Hotarena вече са заснети няколко епизода, като в тях участие взимат Мария и Златка Димитрова.

„Мирон става VIP“ се движи на ръба на пародията, но очевидно запазва добрия тон. Иронията и самоиронията срещу фалшивия VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза забавление ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този бляскав свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !