Горещата виетнамска почивка на НиЛо продължава

07.01.2020 10:23 | Видян 1823 пъти

Горещата виетнамска почивка на НиЛо продължава

Още преди празниците Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов стегнаха куфарите и избягаха далеч от студа в България. Те се озоваха сред пленителната екзотика на Виетнам, където посрещнаха както Коледа, така и новата 2020 година.

Двойката е отседнала в една от самостоятелните и просторни вили на луксозния хотел "Four Seasons", намиращ се на спокойните брегове на Hoi An. Комплексът изглежда като истинско късче от самия рай, като е оборудван с всякакви удобства, пише Dir.bg.

Вярна на себе си, плеймейтката не спира да публикува кадри в официалната си Инстаграм страница, в които разкрива мигове от горещата си ваканция със своя любим. От кадрите става ясно, че брюнетката се възползва максимално от слънчевите лъчи и усърдно работи върху своя тен. Тя не пропусна да се снима и със сив мрежест тоалет с надпис "Kiss" върху гърдите, разкриващ тялото ѝ. Дрехата е на любимия ѝ дизайнер Филип Плейн и е много сходна с роклята, с която тя посрещна 32-ия си рожден ден в началото на декември през миналата година.

В първия ден на 2020-та, отбелязвайки новата година, тя сподели фотография, на която с Михайлов се целуват. А на последните снимки се вижда, че Ни Ло се е отдала на обиколки с велосипед и активна почивка на плажа, където се припича топлес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !