НиЛо с Гущеров в Австрия, хвърлил милион

02.01.2020 09:04 | Видян 3482 пъти

НиЛо с Гущеров в Австрия, хвърлил милион

Обещаната предколедно сензация, за която изчакахме да минат семейните празници преди да я разкрием: Николета Лозанова е забелязана със сина на олигарха Гущеров в Австрия. Двамата с Християн не са били на симфоничен концерт като приятели, уточняват нашите източници.

Напомняме, че неотдавна милионерският син, за когото се говори, че не е в толкова добри отношения с фамилията си, е продал някогашната къща на Югов на ул. Хан Крум, където по време на връзката му с Мара Отварачката, държаха ресторант. Според запознати цената на сделката е 7 млн. лв. От тях около милион вече били потънали в дълбоките води на НиЛо, ако се вярва на светските оценители.

Гущеров започва отношенията си с шоубизнеса с изгряващата в онези години Алисия, която по ирония на съдбата до днес е враг на Николета, която й отне Валери Божинов, а той бе наследник на Гущеров в леглото на фолкаджийката.

Християн минава през връзки с пайнерките Малина и Мара Отварачката, накрая сключи брак с участничката във ВИП Брадър Светлана, която вече носи фамилията Гущерова, докато за народа е по-известна като Гонзовица заради мимолетни отношения с легендата на Левски Георги Иванов.





автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !