Кайли Дженър стана блондинка

08.01.2020 10:39 | Видян 1212 пъти

Кайли Дженър стана блондинка

Свикнали сме кланът Кардашян-Дженър постоянно да ни изненадва с различни действия. Започване на връзки с известни личности, скандални раздели, изневери и какво ли още не са на показ постоянно в предаването им „Keeping Up with the Kardashian“. Риалити програмата следи живота на всички представители на клана и забавлява публиката повече от едно десетилетие.

Така доби слава и Кайли Дженър, която успя да се промъкне на пазара с козметични продукти, основавайки своята компания „Kylie Cosmetics“. Съвсем скоро тя продаде част от нея за 600 млн. долара. Освен това, тя има над 150 млн. последователи в Инстаграм, майка е на едногодишното момиченце Сторми и също така има и модна линия със сестра си Кендъл.

Кайли всячески се опитва да бъде в центъра на вниманието и определено търси различни подходи, за да го постигне. Сега риалити звездата реши да изненада феновете си като промени цвета на косата си. Тук обаче не говорим за преминаване от черно към русо или обратното.

Не, при Кайли всичко трябва да е коренно различно. Миналия петък тя публикува снимка в Инстаграм, на която се вижда чисто новият ѝ цвят на косата. А той е – слънчевожълто. И за да покаже, че има с какво да го съчетае, Кайли добави към визията си и малка жълта чантичка.

Феновете и приятелите на Кайли веднага одобриха промяната ѝ, а снимката събра над 8 млн. харесвания. „Кралица“, „Невероятна“, „Божествена“ са само част от хвалебствията, които валят в коментарите. Разбира се, новият вид на риалити звездата не беше подминат и от семейството ѝ.

„Знам! Знам! Прекрасна си! Дори и с жълта коса“, пише сестра ѝ Клоуи Кардашян, която „обвини“ Дженър, че може да публикува снимки в социалните мрежи, но не може да ѝ се обади по телефона.

Кайли е известна с бързата си смяна на настроения и затова някои от феновете ѝ вече започнаха да залагат кога този жълт цвят ще бъде променен.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !