Кендал Дженър с най-много пари от Instagram през 2019 г.

03.01.2020 09:25 | Видян 1310 пъти

Кендал Дженър с най-много пари от Instagram през 2019 г.

Кендал Дженър е била звездата с най-висок хонорар за рекламен пост в Instagram през 2019-та.

Тя е спечелила над 15 милиона долара от социалната мрежа. Кендал е пуснала 26 спонсирирани поста през годината и за всеки от тях е прибрала средно по 611 000 долара, предава Missbloom.bg.

На второ място е Селена Гомес, която е спечелила “само” 8 милиона, но пък един нейн пост струва по-скъпо от тези на Кендал. Селена Гомес е публикувала девет платени поста за годината, като хонорарът й за всеки е бил средно 886 000 долара.

Номер три е Кайли Дженър, която е пуснала само три спонсорирани поста. Всеки от тях е струвал главоломните 1.27 милиона долара. Тоест, общо от Instagram реклама Кайли е спечелила 3.8 милиона.

Следва я сестра й Клои Кардашиян, която е пуснала само две платени публикации. За всяка от тях е взела по близо 600 000 долара, общо печелейки 1.2 милиона.

На пето място е новоизгрялата модна икона Приянка Чопра. Модните й попадения (с помощта на четирима различни стилиста) и грандиозната й сватба с Ник Джонас успешно са вдигнали мизата на звездата от Боливуд – 271 000 долара за един пост. През годината Приянка е качила общо четири, което е увеличило банковата й сметка с 1.1 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !