Кайли Дженър и Травис се разделиха временно

02.10.2019 10:56 | Видян 1457 пъти

Кайли Дженър и Травис се разделиха временно

Кайли Дженър и Травис Скот натискат копчето за „пауза“ на връзката си. Двамата все още не са решили да се разделят окончателно, но вече не живеят заедно.

„Те не приключват връзката си, но в момента не са заедно и всеки се е прибрал в дома си“, коментира източник пред E!news.

Рапърът се е завърнал в резиденцията си в Бевърли Хилс, докато Дженър и дъщеря им Сторми са в семейното имение в Калабасас.

Въпреки че отношенията им в момента са обтегнати и те се карали постоянно, хубавицата разрешавала на Скот да посещава детето им по всяко време.

„Тя никога няма да му отнеме детето“, категорични са приятели на малката Дженър.

Причината за раздялата им очевидно е лайфстайлът на певеца, който вече не понасял на милиардерката и тя загубила доверието си в половинката си.

„Те имат някои проблеми с доверието, но повечето неща произтичат от напрегнатия им начин на живот“, коментират от обкръжението на звездите пред People.

22-годишната Кайли и 28-годишния Травис започнаха романса си през 2017 г. по време на фестивала в Коачела. Няколко седмици по-късно тя сподели, че е бременна и след 9 месеца станаха родители на момиченце – Сторми.

Скот и Дженър даваха вид на много влюбени и дори наскоро се снимаха в Playboy, където парадираха със задоволителния си и интензивен любовен живот.

През последните седмици обаче, те бяха забелязвани все по-рядко заедно и дори Кайли се появи сама на венчавката на Бийбър и Хейли преди седмица.

Източник: tialoto
Снимка: Istock

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !