Мороне без притеснения за разликата във възрастта с Лео ди Каприо

05.12.2019 15:26 | Видян 1240 пъти

Мороне без притеснения за разликата във възрастта с Лео ди Каприо

Леонардо ди Каприо винаги е излизал с красиви жени. От 2017 г. той е с модела и актрисата Камила Мороне, която е по-млада от него с цели 23 години. Лео е на 45 години, а тя – на 22. Затова пък тази доста голяма разлика изобщо не вълнува аржентинската красавица и тя заявила в интервю за Los Angeles Times: „В Холивуд (а и в целия свят) има много примери на двойки с голяма разлика във възрастта.

Смятам, че всеки човек се среща с онзи, с когото иска“, обяснила Камила и добавила, че този въпрос не я вълнува. Все пак Мороне потвърждава, че отлично разбира засиления интерес на всички към отношенията й с Ди Каприо.

Напомняме, че Камила Мороне и Леонардо ди Каприо започнаха да се срещат в края на 2017 г. Двойката предпочита да не разпространява подробности за своите отношения и също за събитията, които посещават заедно.

Ди Каприо има нюх към красивите жени. През 2000 г. той излиза с Жизел Бюндхен, която е най-високоплатеният модел по онова време. Връзката им е белязана с доста сривове, които Бюндхен обяснява с факта, че всеки от тях е искал нещо различно в живота. В момента красавицата е щастливо омъжена за футболиста Том Брейди.

Лео ди Каприо е имал доста интересни връзки, с все по-млади от него жени. Сред по-известните му завоевания са Бриджит Хол, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли… Списъкът е дълъг.

Източник: tialoto

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !