Протеже на Люси Дяковска прецака Саня Армутлиева за Евровизия

02.12.2019 16:11 | Видян 2175 пъти

Протеже на Люси Дяковска прецака Саня Армутлиева за Евровизия

Виктория Георгиева, която още на 17-годишна възраст си спечели прозвището Българската Адел, е успяла да прецака Саня Армутлиева за „Евровизия” 2020.

Момичето ще представи България в Ротердам през май вместо дъщерята на продуцентката – Алма.

До последно се смяташе, че 16-годишната Алма е сигурна за мястото на български представител на световния музикален конкурс, който ще се проведе в Холандия догодина. Именно тийнейджърката бе изпратена на състезание за видеоклипове на официалните фен клубове на „Евровизия”. Тя бе класирана на първо място при гласуването в България, а Виктория остана втора. Това бе сигурен знак, че именно Алма се готви за пътуване и до Ротердам, още повече, че от миналата година нейни клипове се въртят по световните музикални канали и я спрягат като единствената засега бг певица, намерила място сред световните звезди.

Но успоредно с това се говореше, че Саня не е сигурна дали времето на дъщеря ѝ за „Евровизия” е настъпило, или ще задържи участието ѝ още година-две, преди да я изпрати на конкурс от подобен калибър. Явно в крайна сметка е преценила, че е рано да гърми патроните на момичето във форум, който огромната част от българите приемат като национална кауза. Това отвори път за „първата резерва” – Виктория Георгиева.

22-годишната варненка стана популярна преди 4 години в „Х Фактор”. Саня Армутлиева лично ѝ дава своето „Да!” за участие в шоуто, а треньорът ѝ е рапърът Криско. Нито един от двамата обаче не ѝ предлага договор с музикалната си компания след финала на предаването. Това прави Владимир Ампов-Графа. Той взима момичето в своята фирма „Монте мюзик”. В „Х Фактор” наричат Вики Българската Адел – тя прилича на световната звезда по своя голям талант, топъл глас, но и по закръглената си фигура.

Днес почти нищо в младата певица не напомня за пухкавите форми, които доскоро бяха нейна запазена марка. Тя буквално се е стопила. Очевидно е минала на диета преди конкурса в Ротердам – свалила е поне десетина килограма, а може би и повече. Тя напуска фирмата на Графа още преди година и вече има сключен договор с британската компания „Остерио”, която ще финансира участието ѝ в „Евровизия”. Шефът на БНТ Емил Кошлуков съобщи, че в него ще бъде налята солидна сума, която може да достигне половин милион. Но по информация на „Уикенд” става въпрос за двойно повече пари, които няма да излязат от бюджета на обществената телевизия, а от нейните партньори.

Според слуховете, които вървят усилено в музикалните среди, Виктория има много топли отношения с Люси Дяковска. Певицата, която не крие, че е лесбийка, в последните месеци е взела под крилото си младата си колежка. Именно тя е успяла да намери и спонсора, който да финансира участието й в „Евровизия”. Дали между двете дами има и интимна, а не само професионална връзка, „Уикенд” не се наема да твърди.

Сега остава въпросът за песента, която Вики ще изпълнява на конкурса. За разлика от предишни години, когато българският представител беше избиран заедно със своето парче и всичко се обявяваше наведнъж, сега нещата стават поетапно. След като стана ясен изпълнителят и продуцентите му в Ротердам, започва работа по конкурсната песен. Очаква се тя да бъде представена чак през март догодина. Финалите на „Евровизия” са в средата на май.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !