Лесбоафера праща певицата Виктория Георгиева на Евровизия?

26.11.2019 15:39 | Видян 1852 пъти

 Лесбоафера праща певицата Виктория Георгиева на Евровизия?

Гореща интрига тресе музикалните среди, след като преди дни стана ясно, че никому неизвестната млада певица Виктория Георгиева ще представя България на „Евровизия” през 2020 година в Ротердам. Упорито под сурдинка пълзи мълвата, че изпълнителката е нещо по така на продуцентката си Геновева Христова.

Днес в предаването „Преди обед” Виктория гостува заедно с музикалния си продуцент Геновева Христова. Двете запознаха драгия зрител какво предстои на младата музикална надежда във времето до конкурса, който ще се проведе през май догодина. Това за пред телевизията, а иначе в музикалната гилдия упорито се говори, че отношенията между Вики и Геновева са много повече от приятелски и професионални.

След неуспешния си опит в „Х Фактор”, момичето от краен квартал на град Варна става част от лейбъла на Графа, където изкарва две години. „Не се чувствах себе си. Дори си позволих да се заблудя, че трябва да съм като другите – да правя по-комерсиална музика, да се държа по-намахано. За мое голямо щастие съдбата ме срещна с най-прекрасния продуцент/мениджър Геновева, която ме приема изцяло и не се опитва да променя нищо в мен”, споделя неотдавна в свое интервю Виктория.

И наистина тази среща се оказва съдбоносна за кариерата на певицата. Геновева Христова е управляващ съдружник в голяма мебелна фирма с над 2500 души персонал, с офиси у нас и Великобритания. Фирмата обзавежда едни от най-луксозните хотели по света, което и осигурява космически печалби.

Освен много пари Геновева имала и силно влечение към млади момичета…

След като се запознава с Виктория, между двете пламва искрата на любовта. Според запознати бизнесдамата и продуцент не жали средства за кариерното развитие на младата си любовница. Финансира записа на песента й „I wanna know” в САЩ, щедро плаща музикалните й лагери по света, където Вики се учи на композиция, аранжимент и други тайни от занаята – все екстри за каквито една начинаеща певица от нейния ранг не може дори да сънува. Христова ще спонсорира и първия албум на Вики, който ще се появи на бял свят веднага след конкурса през м. май 2020г.

Най-голямата инвестиция от страна на влюбената продуцентка обаче е е огромната сума, която тя броила на БНТ , за да види любимата си на сцената на „Евровизия”. По  думите на Емил Кошлуков, малко след като оглави БНТ,  представянето ни на „Евровизия „ще бъде изцяло финансирано от спонсор".  Според информация на „Уикенд”, разходите за представянето на България на тази сцена надхвърлят сумата от 1 милион евро. Само регистрационната такса за участие е в размер на 300 000 евро, отделно се плащат разходи на екипа, промоцията и правата за излъчване на концертите от форума. 

В коридорите на телевизията-майка шушукат, че за първи път в 60-годишната история на медията, жена плаща на любовницата си, иначе мъже да плащат на държанките си – случаи бол.

Сега Геновева Христова и Виктория са в трескава подготовка за голямото събития. Това разкриха в студиото на Би Ти Ви. Тандемът дори се надява да се класираме на първо място. Но дали това ще е по джоба на мениджърката не е ясно, одумват ситуацията клюкари запознати с любовната афера.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !