Кой се крие зад маската на Гарванът?

25.10.2019 14:54 | Видян 2733 пъти

Кой се крие зад маската на Гарванът?

Един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в забавното шоу „Маскираният певец” – този на Гарванът, е певицата Михаела Маринова, научи „Уикенд”. И докато за повечето участници зрителите и панелистите имаха десетки различни предположения, страховитата птица е обвита в мистерия.

„Аз съм Гарванът. Аз знам цената на успеха. Понякога се налага да направиш крачка назад, понякога трябва да започнеш всичко отначало. Но важното е да не спираш да летиш, защото иначе ще паднеш от високо. Мога да съм артист, но мога да бъда и от другата страна. Уча за това и много ми харесва. Влизам на сцената и под прожекторите от всичките им страни. Обичам височините, обичам природата, но най-обичам есента, защото тя ми донесе милиони”, заяви в първата си визитка Гарванът.

Преди 6 години Михаела нашумя с участието си във втория сезон на музикалното шоу „Х Фактор”, но достигна само до „Къщи на съдиите”. В третия сезон тя стана едно от избраните 4 момичета в отбора на Саня Армутлиева и стигна до самия финал, на който пя в дует с победителя от британския „Х Фактор” Джеймс Артър. Макар че се класира трета, едва на 21 години Михаела вече има 8 записани парчета, а есента наистина й донесе милиони, но в метафоричен смисъл. Хитът й „Листата падат” с Павел и Венци Венц й донесе 14 милиона гледания в световния видеоканал ютуб. На Михаела често й се налага да застава и от другата страна на камерата, тъй като в момента учи музикално-сценична режисура в Музикалната академия, а това съвпада с една от най-големите улики във визитката на Гарванът. Друг жокер за зрителите бе цигулката, на която свиреше мистериозната птица. Едва 6-годишна Михаела е започнала да ходи на уроци по пиано и цигулка и неведнъж е изтъквала, че това е любимия й инструмент.

След първото изпълнение на Гарванът на вечния хит на британската рок група „Куин” „Love of my life”, панелистите предположиха, че под маската се крият Мая Бежанска, Яна Титова, Тита или режисьорката Зорница София. Една от уликите в представянето на Гарванът, че понякога се налага да направиш крачка назад, бе забелязана само от малцина. На финала на визитката си той разпръсна около себе си прах – жест, който прави и Михаела във видеоклипа на първия си записан хит „Крачка напред”. „Има само една певица, която има такъв характерният говор с натъртване на местоименията и това е Михаела”, категорични са музикални експерти.

След второто изпълнение на Гарванът на „Feeling good” на канадският певец и композитор Майкъл Бубле, панелистите и зрителите още повече се объркаха заради детския глас, който изпя парчето. Факт е, че освен като певица, Михаела е популярна и от дублажа. Тя озвучава различни анимационни герои и това обяснява детското звучене на второто изпълнение на Гарвана. Преди 2 години гласовитата певица спечели с брилянтните си превъплъщения друг формат, продуциран от Маги Халваджиян – „Като две капки вода”. Артистичната Михаела доказа, че за нея не е проблем да се превъплъти в различни мъжки и женски персонажи като ромската перла Софи Маринова, Елвис Пресли, Бруно Марс и Селин Дион.

След втората песен на Гарнванът четиримата панелисти смениха първоначалните си предположения с нови. Ники Кънчев предположи, че това е певицата Тони, Гала заложи на скандалната Лейди Би, а Геро – на Алекс Раева. Мария Илиева определи изпълнението на Гарванът като шедьовър и обяви, че се колебае между Михаела Маринова и Виктория Георгиева от „Х Фактор”.

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била доста крехка, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесван от зрителите на забавното шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !