Блатечки обирал супермаркети от недоимък

28.11.2019 15:56 | Видян 1603 пъти

Блатечки обирал супермаркети от недоимък

Асен Блатечки твърди, че е опитал и от сладкото, и от горчивото в живота.

Към днешна дата актьорът и продуцент на филми може да се похвали с висок стандарт на живот, но детството и младежките му години преминали в недоимък. "В детските си години не съм бил нищо повече от един изпечен крадец. Специализирах в обири на супермаркети и без да ми мигне окото крадях кренвирши, дъвки, даже дини и пъпеши. Не помня точно какво, но всичко, което се ядеше и можеше да се скрие някъде. Но тогава го гледах като голяма веселба. Вече не смятам, че е така", сподели в ТВ ефира Асен.

Всъщност Блатечки се е отгледал и възпитал почти сам, тъй като майка му и баща му били все заети. Родил се в най-бурните им младежки години. Татко му бил едва 10 клас, когато се влюбил в майка му. Тя пък била ученичка в осми клас. Двамата напуснали училище и заживели заедно. Започнали да работят въпреки крехката си възраст и завършили вечерно. Две години по-късно на бял свят се появил Асен. За да изкарват пари, двамата отсъствали от дома си почти денонощно. За бъдещата звезда се грижели баба му и мила съседка.

"От 3-годишен съм по улиците, понеже нямаше кой да ме гледа и да ми угажда. Знам как се изкарват пари от ранна детска възраст. Бях на 12, когато започнах да работя първата си работа - бях тапицер. Съчетавах това с ученето и каратето. Благодарение на свободомислещите ми родители винаги съм се справял сам и съм доволен от това. Мога да се оправя почти във всяка ситуация", казва актьорът.

Той признава, че невинаги е вървял по правилния път и едва не се изкушил да нагази в ъндърграунд средите. Малко след като завършил училище, без малко щял да приеме да стане бодигард на боса на ВИС-2 - Георги Илиев. "Офертата беше да започна охрана първо при най-добрите, защото тренирах карате, бях доста бърз и вече имах черен колан. Имах и други умения, плюс това не бях страхлив, което при тях е важно. Но добре, че ме приеха във ВИТИЗ и всичко се разсъхна", споделя Блатечки, пише Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !