ДА! Фабрика Джелато във всички годишни времен

27.11.2019 10:23 | Видян 1168 пъти

ДА! Фабрика Джелато във всички годишни времен

Утре и вдругиден синоптиците обещават слънчеви дни с мартенско-априлски температури в София. Което е идеален повод да минете през Фабрика Джелато, където сладоледът е наистина перфектен.

Не само заради дипломата на стената, която майсторката си е сложила, за да бъде документирано обучението и стажа й в една от най-добрите италиански работилници в бранша. Ние пробвахме своя стандарт – йогурт, който тук се прави с малка добавка на мед и орехи за разкош.

И е наистина прекрасен. Освен сладолед, ще намерите евроторти и хубаво кафе. За да бъде италианското усещане пълно – в салона е опнато цяло алено Чинкуеченто – тази невероятна хармония от дизайн и минимализъм в направата на автомобил.

Нищо чудно, че Фабриката е недалеч от също италианската Уникредит Булбанк, все в тази част на бул. Тодор Александров в самото сърце на София. Пък и гледа насреща към римските останки от времето на императора на Гладиатор – Комод, когото помним превъплътен на екрана от Хоакин Финикс 19 години преди неговия вече прословут Жокер.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !