Ромео от Фермата спа при своята любима

01.10.2019 11:24 | Видян 1279 пъти

Ромео от Фермата спа при своята любима

Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“ автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина.

Мачото, чийто силен нагон и склонност към безцеремонни флиртове му спечелиха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в прегръдки и откровения, но не посмя да стигне до крайности.

„Добре, ти харесваш ли ме, или си играеш? Това ме интересува?“, попита под чаршафите българката с никарагуанска кръв. „Аз да си играя? Ти мислиш, че мен не ме гледат хора отвън, така ли?“, обърна й гръб обидено Краси. „Ама ти си нямаш никой, в смисъл, нямаш си приятелка?“, подкачи го Паулина, а той приключи темата с лаконичното: „Е, вече си нямам!“.

За три седмици в шоуто сиромахът Краси и чорбаджийката Паулина не спряха да си чуруликат на прозореца в тримертовата ограда, която разделя стопанстото на бедните от това на богатите. Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания дори я изненада с подарък за рожденния ден на 11-годишния й син.

Паулина, която влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от задоволителния си сексуален живот, се съгласи да излезе на среща с Краси. Продукцията им позволи да напуснат пределите на стопанствата си и да изведат животните на паша, а веднъж събрали стадата си, двамата се прегърнаха и повече не се пуснаха.

Миналата седмица Джунов призна, че Паулина му е завъртяла главата и иска да бъде близо до нея. Въпреки че наруши правилата на играта, прескачайки оградата, продуцентите на „Фермата“ решиха да не застават на пътя на любовта и му дадоха право да избере кое е по-важно за Краси - лоялността към отбора на сиромасите или прегръдката на любимата жена. Беглецът Ромео, без да се замисли, последва сърцето си и избра своята Жулиета, което доведе до торнадо от грозни коментари и разделение на два лагера сред сиромасите.

И докато Краси жертва уважението на отбора си заради Паулина, тя умело лавира във флирта с него и не му позволява да я целуне. Силиконката на няколко пъти спомена, че навън си има приятел, голям вносител на ядки от арабски произход.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !