Бедните във Фермата се разцепиха

01.10.2019 11:08 | Видян 1462 пъти

Бедните във Фермата се разцепиха

Първото разцепление във „Фермата“ вече е факт. Загубата на културиста Тихомир Рангелов в елиминационен дуел и бягството на автомонтьора Краси Джунов при силиконовата чорбаджийка Паулина доведе до разкол в отбора на сиромасите в шоуто.

Само за едно денонощие стопанството на бедните олекна с двама силни играчи, което ги раздели на два враждуващи лагера. Напрежението ескалира след като Краси получи шанс от продукцията да избере между лоялността към съотборниците си и любовта към Паулина, а мачото не се поколеба да последва сърцето си и да се влее в редиците на чорбаджиите.

За мен той е предател и пълен нещастник!

Прескча оградата, зарязва ни, а вие викате „К‘во толкова?“. Ако на всеки удар под кръста викаме „К‘во толкова“, значи няма шанс да се оправим и тук, и в държавата си, и навсякъде!“, избухна охранителят Венцислав.

Проектантът на сгради Сашо застана единствен на страната на палавия си съотборник и приятел.

„Краси е импулсивен. Аз до някаква степен му се кефя, защото не му пука“, сподели той пред военния Станислав край лагерния огън на сиромасите.

Ако всеки прави каквото си иска, брат, тука трябва да се изтрепем!

Пет дена работя с него на покрива и ми казва „Ей, има хора там, дето не мога да ги понасям! Ще замеря ония с нещо!“. А сега отиде при тях! Правилно ли е това?“, попита Станислав, а Сашо отговори: „Ама той не отиде при тях, той отиде при нея. Влюбен е, а любовта е сляпа“.

Торнадото от обиди към палавия Ромео на „Фермата“ обхвана и иначе неутрални играчи и близки доскоро приятелки на Джунов като маникюристката Силвия и домакинята-сомнамбул Красимира.

Победата на треньора на звездите Сами Хоссни в дуела срещу Тихомир бе полята с пищно парти и латино танци, а докато чорбаджиите вдигаха тостове за „завряния си зет“ Красимир, сиромасите директно започнаха да го обиждат:

„Краси, пъпка на г**а и на носа дано да ти порасне! Дай парче торта, иначе да не го вдигнеш първия път!“, развика се маникюристката Силвия, която за трите седмици престой във „Фермата“ често споделяше прегръдката и скута на Джунов.

„И аз ви обичам!“, подвикна шеговито от другата страна на оградата беглецът Ромео.

Разгневен и обиден, охранителят Венцислав реши лично да връчи багажа на Краси и го извика на оградата.

Това, което направи, е изключително долно!

Чувствам се лично предаден. Ако те видя на улицата няма да ти подам ръка“, каза Венцислав, а влюбеният Джунов вдигна раудшно рамене: „Това е игра и мисля, че не трябва да приемаш чак толкова драматично нещата, но ти си наеш, бате“.

















автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !