Бивша прислужница е обрала апартамента на Валериева

08.08.2019 15:56 | Видян 2015 пъти

Бивша прислужница е обрала апартамента на Валериева

Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева, след което - уволнена със скандал, стои в дъното на обира в апартамента на моделката, съобщиха полицейски източници.

Валериева наела служителката за известно време, но хич не останала доволна от услугите й и затова в един момент решила да я освободи. Въпросната жена обаче се оказала с отмъстителен характер и най-лошото – разполагала с ключ от дома на Моника.

Нататък случилото се вече е известно – късно снощи по Би Ти Ви новините съобщиха, че апартаментът на Валериева, намиращ се в новопостроена кооперация в Студентски град, е бил ограбен.

Самата моделка е посочила пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите вещи, сред които накити и пари, надхвърля 400 000 лева.

А ето какво съобщиха администраторите на профила на Моника Валериева в Инстаграм за нея и станалия екшън: „Благодарим за подкрепата! Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното в БТВ е абсолютна истина, но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в Сити Клиник бяха на ниво!“.

Вчера Валериева е правила курбан, тъй като преди години е била участник в зверска катастрофа и се е разминала със смъртта на косъм.

Сред откраднатото от дома на Моника впечатление на криминалистите направило и обявената от нея липсваща сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на около 4 400 лева.

Въпреки че е още в шок, красавицата ще трябва да изтърпи проверката и да обясни откъде е придобила скъпоструващите бижута, накити с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лева, пише Lupa.BG.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !