Кейтлин Дженър работи за бебе

05.08.2019 11:04 | Видян 1565 пъти

Кейтлин Дженър работи за бебе

Тя е почти на 70 и има шест биологични деца, четири доведени и четиринадесет внучета, но това не пречи на Кейтлин Дженър да планира поредното си отроче.

Според сп. Closer таткото на Ким Кардашян, който преди няколко години смени пола си, иска бебе със своята приятелка – 22-годишната София Хътчинс и дори е в търсене на подходящата сурогатна майка.

„Кейтлин и София вече говорят за свое семейство повече от година. Кейтлин, която има десет деца, никога не е имала възможността да бъде майка на едно от тях, което е нейна мечта“, сподели източник пред медията.

Според него София също напирала да стане родител и двете усилено търсели сурогатна майка за целта. Кейтлин дори вече говорила по темата с Ким, която има опит в тази насока – риалити звездата ползва услугите на сурогатна майка за раждането на двете си най-малки деца Чикаго и Псалм.

Децата на Дженър я подкрепяли в решението ѝ и нямали търпение да станат каки.

Кейтлин смени пола си през 2015, като преди това се казваше Брус Дженър и освен като съпруг на Крис Дженър, бе популярен и покрай олимпийските си постижения като лекоатлет.     

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !