Мария кани айдъли на гости

31.03.2009 17:45 | Видян 15917 пъти | Гласували 2

Мария кани айдъли на гости

Утре в Music Idol предстоят първите елиминации. Четиримата таланти с най-нисък вот ще се борят за оставане в шоуто. Всеки един от тях ще трябва да изпълни по една песен, а последните двама от тях ще решат спора помежду си, като в края на шоуто ще изпълнят една и съща песен. Този, който събере най-малко зрителски гласове ще напусне шоуто.

Междувременно идолите ще гостуват на Мария в Банско. Членът на журито покани талантите в един от семейните си хотели, където те ще могат да си починат от напрежението покрай концертите и да репетират за следващия голям гиг.

Наско от Б.Т.Р., Свилен Ноев от Остава, Нети и Орлин Павлов бяха част от звездите, които подкрепиха участниците в първия им голям концерт снощи. Идолите трябваше да се справят със задачата "Български песни".

Изключително любопитни бяха изпълненията на македонските участници, като според журито най-добре с българския език и пеенето се представи Боян Стойков, който заложи на "Две следи" на Щурците.

Покорителят на женски сърца Александар Тарабунов изпя "Цвете от луната" на Б.Т.Р. и макар, че получи хвалебствия от Наско, Фънки не спести критиките си към изпълнението на Тара, както наричат Сашо.

Според коментарите на журито измежду най-добре представилите се за вечерта бяха Русина Катърджиева, Преслава Мръвкова, Маги Джанаварова и Виктория Димитрова.

Тази вечер Music Idol ще даде възможност на поддръжниците на Димитър Симеонов да изкажат своето мнение по случая с финалистката Виктория Димитрова. На сцената на шоуто ще се качат колегите на Димитър - Тони от "Ahead", Димо от "P.I.F." и Калин от "Сленг".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Япония ще строи завод на Луната

Японското космическо ведомство съобщи, че има планове до...

Сестрата на Марая Кери се пробвала да...

Американската певица Марая Кери призна пред Entertainment...

Няма коментари към тази новина !

*}