Коцето роб на жена си

22.06.2019 09:26 | Видян 3191 пъти

Коцето роб на жена си

Константин е звезда, но само на сцената.

А в ежедневието си чалгаджията се оказа мъж под чехъл. Краля на баладите се е превърнал в роб на жена си Надя и докато тя си живее като същинска примадона в лускозната им къща, той се е нагърбил с поддръжката и чистотата на имота.

За комфорта на Надя и двете им деца, чалгаджията построи 5-звезден палат в квартала на богатите - Бояна. Като мъж, който милее за дома си, Коцето постоянно надгражда семейното гнезденце. За да си има половинката му мини море в двора, изпълнителят на "Черно роза" монтира джакузи, а зимните месеци - сауна и парна баня.

Тези дни бившият ас на Пайнер поръча и няколко дръвчета и овошки, които градинарите засадиха около двуетажната къща. Допреди да се нанесат в нея, семейството живееше в центъра на столицата и специално Надя копнееше да напусне шумния град и да заживее в тихо и спокойно кътче, пише Ретро.

Но след като Коцето й го осигури, блондинката го е натоварила като камила с един куп задачи, касаещи поддръжката на имота.

Преди дни, например, певецът се въоръжи с домашна пароструйка, за да изпере мебелите и пода на къта в градината, край който вечер посреща компания на гости или за по питие.

"Животът е много несправедлив - за едни майка, за други мащеха. Жена ми каза, че каквото и да купувам, все било мъжка работа - да миеш с гъбата, да переш, да миеш прозорци, да готвиш, мъжка работа. Жените са толкова облагодетелствани, а ние всичко мъкнем, тежките чували, всичко", ожали се Коцето.

Не му стига това, ами и със зарзавата в градината чагаджията се оправял сам. Миналата година си насади няколко корена домати, а за грижите му те му се отблагодариха с едри и румени плодове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Добата спечели Игри на волята

Добрин е големият победител в първия сезон на...

Последен елиминационен дуел във Фермата

Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов...

Няма коментари към тази новина !