Коцето предложи брак на Емануела

04.06.2019 14:08 | Видян 2747 пъти

Коцето предложи брак на Емануела

Коцето и Емануела спретнаха невиждано зрелище в нощно заведение в Пловдив. Константин предложи и брак на колежката си.

Изненадваща им поява в локала предизвика шушукане сред гостите. Емоциите взеха връх, когато двамата се качиха на сцената и започнаха да се прегръщат и целуват. Певецът традиционно се беше подготвил за изявата си, като пиеше от водна чаша любимите си алкохолни питиета, докато Емануела строго се придържаше към водата.

В момент на емоционален изблик Коцето застана на коляно пред изкусителната брюнетка и й отправи предложение за брак. Изпълнителката първоначално загуби ума и дума, а в последствие лицето й се озари в огромна усмивка, която премина в искрен смях. Тя посъветва колегата си да става и да не изпадат в ненужни любовни обяснения.

„Най-важната жена в живота ти е дъщеря ти, после е жена ти, третата съм аз. Толкова! Няма място за четвърта!“, заяви със строг тон Емануела, която през последните години стана много близка с колегата си и уважава неговата съпруга.

Неведнъж Емануела и Константин са заявявали, че са приятели, но съмненията сред феновете остават, пише България Днес. В момента около певицата се навъртат много мъже, но тя не е признавала да има връзка.

Любопитно е, че това не е първия случай, в който Коцето отправя любовни послания към колежка. Преди няколко месеца в дискотеката му гостува Алисия и той заяви, че ако някой ден се раздели с жена си ще й предложи да се съберат.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !