Сузанита: Славата ми донесе мъдрост

28.05.2019 12:54 | Видян 3312 пъти

Сузанита: Славата ми донесе мъдрост

Сузанита призна, че славата й е донесла мъдрост, постижения и много повече възможности.

Певицата е само на 16 години, но се радва на много ангажименти. Разполага с време, тъй като е на самостоятелна форма на обучение. Денят й преминава в студиото, на тренировки и когато й остане свободно време, го прекарва с приятелите си или със семейството.

Запитана каква сума й е достатъчна на месец, за да живее нормално, блондинката разкрива, че с колкото и пари да разполага, все не й стигат: „Понеже много обичам да се глезя, да ходя на спа-процедури, да си купя нещо ново, да поглезя кучето ми, да правя подаръци на близки, затова не мога да определя точна сума. Винаги е недостатъчна, колкото и да е“.

Сузанита определя себе си като амбициозна, отговорна и забавна. Харесва в себе си това, че е много откровена и истинска. Твърди, че стои далеч от интригите и завистта, тъй като не е нито завистлива, нито комплексирана. Последното нещо, за което е плакала, е, когато кучето й Марая се е разболяло и са тичали от клиника в клиника, за да я излекуват.

Попитана от репортер на „България Днес“ какъв е нейният тип за мъж, Сузи отсича: „Моят тип мъж е този, който няма да използва крема ми за обезкосмяване и пинсетата ми също.     Хахаха. Не смятам, че досегашните ми са били грешка и съм благодарна, че не са използвали кремовете ми“.

Певицата се радва на успехите на колегите си Тита, Гери-Никол и Криско, според нея „те мачкат“ и им пожелава още много хитове.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !