Софи Маринова без Гринго в САЩ

20.05.2019 16:18 | Видян 2107 пъти

Софи Маринова без Гринго в САЩ

Младоженецът Гринго остана извън сметките на известната си съпруга Софи Маринова за турнето й в САЩ. Най-вероятната причина за това са проблемите на айтоския гларус със закона. Гринго беше осъден за рекет през 2017 г. Именно заради тези провинения Давидов остава в Бургас и чака ромската перла да се завърне от задокеанското си пътешествие.

Първоначално информацията е, че и той ще се присъедини към екипа, но снимки в социалните мрежи свидетелстват точно обратното. Гринго е в Бургас, а Софи в Чикаго. Профилът на бизнесмена в инстаграм е замразен и той по никакъв начин не индикира къде точно се намира, но кадър в друга социална мрежа го издаде, пише България Днес.

За да не бъде Софчето сама, Лоренцо иззема функциите на поредния си доведен баща и заминава заедно с майка си. Турнето им жъне огромен успех, но въпреки таланта Софи отнася сериозни критики заради външния си вид.

Редица коментари от почитатели осъждат ромския славей, че си подкъсява толкова косата, и я молят да промени визията си. В ролята на адвокат на майка си влезе самият Лоренцо, който писа под един от хапливите коментари.Последният концерт на певицата е факт и тя съвсем скоро ще се върне в обятията на Гринго.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !