Софи и Гринго получиха добитък за сватбата

28.03.2019 16:06 | Видян 1677 пъти

Софи и Гринго получиха добитък за сватбата

С необичаен подарък за сватбата се сдобиха Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго. Младоженците получиха като изненада жив добитък.

"Вижте какви красиви, живи подаръци получихме от страната на кумовете. Теленце, агънце и яренце.", похвали се Гринго.

Една от шаферките на ромската перла – Мис Баба Дони Чачова сподели, че е убедила булката да не коли животинките.

„До сега спорих със Софчето да ги заколят или не. След 30 минутни уговорки, тя се предаде. Решихме - няма да ги заколят, ще си ги отглеждат! Браво Софче и Гринго!“, написа тя и уточни, че в разни сайтове се спекулира, че животинките са подарък лично от кумонете поп-фолк дивата Преслава и половинката й Павел. Това обаче не е така. Добитъкът е дарен от хора, близки до тях.

Припомняме, че втората сватба на ромската перла и избраника й се състоя на 24 март. В списъка с гости на най-щурия купон на годината фигурираха добре познати имена от поп-фолка, сред които Глория, Тони Дачева, Тони Стораро, Константин, Роксаа и Бони. Те не пропуснаха да отправят музикален поздрав към присъстващите.

Народната певица Славка Калчева, яката дупара на БГ попа Гери-Никол и диджей Теди Джорджо също вдигаха наздравици за новото семейство. На терен присъстваха още тв продуцентът Маги Халваджиян, водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и режисьорът Люси Иларионов.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !