Лени Кравиц разпродаде Арена Армеец

27.04.2019 11:02 | Видян 1627 пъти

Лени Кравиц разпродаде Арена Армеец

Десет години след като за пръв път съблазни българската публика на стадион „Академик“, топлите чувства на родните меломани се материализираха в закупени билети и концертът на Лени Кравиц за 4 май е разпродаден напълно. Всички пропуски за най-голямата зала у нас - Арена Армеец, са се изчерпали две седмици преди кацането на музиканта в София.

Организаторите на събитието София Мюзик Ентърпрайсиз се наложи да пренасочат феновете към участието на Лени в съседна Македония на 3 май, където все още има останали единични бройки билети. „Уважаеми дами и господа, един ден преди концерта си в София, Лени Кравиц идва в Скопие в зала „Vip Arena”.

Концертът в София е разпродаден, но не пропускайте възможността да се насладите на спектакъла на един от най-успешните музиканти на нашето време. Елате в Скопие!“, апелират промоутърите, които имат пръст и в шоуто при комшиите. На всичко отгоре на българския фен няма да му излезе и кой знае колко скъпо при положение, че македонците котират билетите за концерта евтино - по 63 лв, колкото бяха най-евтините пропуски за София.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че Кравиц пристига у нас с дебютантката  Annahstasia, която ще пее преди голямата звезда и неговите хитове, както и парчетата от последния му албум Raise Vibration.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !