Андреа или Джени Суши е с по-сочен бюст?

23.04.2019 14:10 | Видян 1231 пъти

Андреа или Джени Суши е с по-сочен бюст?

Половинката на боксьора Кубрат Пулев и целунатата от него американка се появиха с изключително напращели бомби. Не е тайна, че и двете имат сериозно количество силикон в гърдите си. Андреа реши да провокира въображението с черна рокля, която не скри много от бюста й.

По-голямата част от нейните красоти изскачаха навън, а изпълнителката бе в любовно настроение. Тя написа и философско послание. „Възрастта няма реалност освен във физическия свят. Същността на човешкото същество е устойчива на времето.

Нашият вътрешен живот е вечен, което означава, че нашият дух остава млад и енергичен, както когато сме в пълен разцвет. Мислете за любовта като за състояние на благодат", сподели Андреа, която през януари чукна 32 години, писа „България ДНес“.

В същото време Джени, която заведе дело срещу Кобрата за целувката, посети изложение на ламборджинита. Тя се показа с впита блузка, която всеки момент щеше да се разкъса от огромните й бомби. Тя се качи в един от луксозните автомобили. „За жалост не можах да я тествам. Следващия път!", оплака се Джени Равало, както е истинското й име.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Светлана Гущерова се наблъска с филъри

Светлана Гущерова не спира да се помпа с хуалуронови...

Зейнеб сключи таен брак милионера...

Зейнеб Маджурова и милионерът Стоян Балевски са сключили...

Няма коментари към тази новина !

*}