бТВ имитира руско шоу

16.01.2008 16:30 | Видян 7556 пъти | Гласували 6

бТВ имитира руско шоу

Новото предаване на бТВ Великолепната шесторка трябва да носи табела Сълза и смях! Защо ще попитате вие? А ние ще ви отговорим:
Защото хем е вълнуващо и тъжно, че ще се подпомагат горките деца от дома в Могилино, който от друга страна трябваше ВВС да ни го покаже, че да се светнем.
Хем пък от друга страна е смешно. Причината – ами имитира добре познатия руски модел Две звезди. Той и в момента си върви по Първи канал на телевизията на братушките. Водещи са не кои да е, ами 60-годишната Алла Пугачова и 31-годишният й любовник Максим Галкин, който прави и московското Стани богат. При тях звезди от шоубизнеса правят дуети с певци и много се забавляват, а текстовете на песните текат отдолу като караоке, за да могат и зрителите да си припяват у дома.
Господари на ефира всъщност е Striscia la notizia, Имаш поща е C’e’ posta per te, а Море от любов е Stran’ Amore – от буса до финала. Та като стана въпрос за Море от любов, точно неговата водеща – приятелката на СЛАВА Наталия Симеонова, води и Великолепната шесторка. Тази прекрасна жена и звезда е принудена отново да влиза в имитационни схеми, вместо да й дадат да прави нещо авторско, с което със сигурност ще се справи. Защото в нейния случай русата коса е изпадане от рамката и защитна реакция. В смисъл – умно момиче е.

Повече подробности четете в новия брой на списание Слава.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !