Енджи Касабие представи нов здравословен проект

14.02.2019 10:00 | Видян 1998 пъти

Енджи Касабие представи нов здравословен проект

Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев се запознават покрай Силвестър Сталоун, докато той е на снимки в България, а те са избрани да са част от екипа му. И двамата имат завиден опит в работата със световни звезди като Харисън Форд, Робърт де Ниро, Жан Клод Ван Дам, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, а актрисите от Боливуд обожават вкусотиите на диетоложката.  

Така до днес, когато кулинарните виртуози представиха съвместния си проект - ресторант "Кото" в центъра на София, където собствениците направиха медиен обяд. Красивата Енджи Касабие представи новия обект и даде основни напътствия за влизане във форма: Първата стъпка към отслабването е да кажете "СТОП" на диетите! С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма.  

Кога започва всяка диета? В понеделник, а в неделя преяждате буквално "като за последно" с пица, сладко и всичко, което от утре трябва да забравите, нали? Груба грешка! Хапвате и мазно, защото знаете колко е вредно. Още една грешка! Мазната храна в здравословни количества, разбира се, е полезна за възстановяването на клетките в организма ни", успя да изненада гостите си диетоложката.  

Тя обясни накратко и жестоките последици, които са резултат от абсолютно обърканото ни виждане за здравословно хранене. "Жалко е да виждаме как децата ни затлъстяват, а броят на болните от диабет мъници за 1 г. се е удвоил. Вярно е, че ние нямаме възможност да се храним с чистите продукти, с които са залъгвали глада си бабите и дядовците ни, но винаги има решение, щом има и желание да бъде открито", допълни Енджи Касабие и обеща, че храната в ресторант "Кото" ще е здравословна, вкусна и питателна, а за доказателство поднесените на гостите ястия съвпадаха напълно с описанието.

Д-р Енджи Касабие разказа само за epicenter.bg, че Силвестър Сталоун е много взискателен към храната си, обожава телешко, авокадо, риба тон, но за сметка на това никой не може да го накара да сложи в устата си сьомга. Обича както италианската кухня, така и ливанската.  Шеф Георги Янев, преди да се прибере в България заради съвместния проект с Енджи Касабие, е посрещал с ястията си звездни гости в ресторант District club в Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шведският модел за общество без...

Скандинавската страна успешно прилага научно...

Моби Дик на Народния театър ще...

Народният театър участва със свой спектакъл на един от...

Няма коментари към тази новина !