Енджи Касабие журира Мистър Manhunt 2018

08.11.2018 13:55 | Видян 1775 пъти

Енджи Касабие журира Мистър Manhunt 2018

Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000.

Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 80 страни.  За България лиценза за международната проява е в ръцете на модния диктатор Ирина Папазова и Атанас Лазаров. Предварително подбраните от всяка държава финалисти се борят за паричната награда от $ 50,000 и много предметни награди.

До днешна дата „Manhunt International” е най - престижния и популярен конкурс за мъже - модели. „Manhunt България” се организира за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни, като на световния финал като се нарежда на престижното 6 място.

Този успех през годините продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който спечелва наградата за най-добро тяло в света. През 2017г Георги Вълков печели в Бангок най-добър модел на Европа. През тази година победителят в Mister Manhunt International Bulgaria ще представя страната ни в Австралия, сред 80 страни. Финалната гала вечер е на 10.11 от 20.00 часа  в новооткрития мюзик хол  Олигарх.

Тази година “Менхънт България 2018”  ще бъде посветен на мисията - “Бъди здрав, бъди атлетичен   !”  и ще промотира здравословния начин на живот.  По време на конкурса момчетата ще отпиват  от водата “Глътка здраве”, както и ще поддържат форма с новия чай Активен и здрав.

В оценяващите влиза красивата диетоложката Енджи Касабие, британския мистър инглиш Лиам Уебър, Георги Вълков - Менхънт 2017, основателя на първата инстаграм агенция GBS models дон Санчес, Наталия Кобилкина, топ гримьора Кирил Чалъков.  Силвестър Лолов пък  от месец подготвя хореографията и европейската визия на модната надпревара.  

Ще се насладим на порция fashion  от ултра модерните Pause jeans, любимите бански на Джродж Клуини Vilebrequin, a във финалния тур ще видим претендентите в световния бранд MONDO,който отскоро е вече  и в България. Генерален партньор тази година са Березка - верига руски магазини.  А официален хотелски партньор е дизайнерския бутиков хотел Les Fleurs в сърцето на Витошка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !