Енджи Касабие: Не съм бременна

06.02.2019 12:22 | Видян 2075 пъти

Енджи Касабие: Не съм бременна

Диетоложката от ливански произход Енджи Касабие е бременна в седмия месец след инвитро процедура и съвсем скоро трябва да стане майка за първи път, гръмнаха светските медии.

Истината обаче се оказва различна и в информацията няма нищо вярно, узна HotArena.

„Моите последователи ми изпратиха публикациите и аз останах шокирана. Изобщо не знам откъде са се появили тези слухове. Не съм бременна. Не е вярно и че съм чакала бебе и съм го загубила. Да, наистина съм посещавала частна клиника, ходих да си правя изследвания. Може би всичко идва от това, че не съм се появявала никъде скоро, а аз просто имах много професионални ангажименти.

Грижех се за менюто на звездите в два индийски филма, а миналата година работих със Силвестър Сталоун за екшъна „Рамбо 5“. Снимахме тук, в Бояна и Бистрица. С него сме близки отдавна и сега използвахме възможността да работим отново. Остана много доволен от храната. Той харесва простите неща като телешки стек, риба тон, кедрови ядки, авокадо, салати и сладки картофи. Не обича изобщо сьомга.

В същото време работя активно върху новото си меню, разработено по специална технология. Пускам с моето име продукти, които ще се предлагат на българския пазар като паста, бисквити, ориз и майонеза, но в здравословен и нискокалоричен вариант, без консерванти. Може би защото бях много заета, не излизах въобще от къщи и хората отдадоха това на бременност.

Да, много искам да имам бебе, но преди това трябва да довърша някои неща. Когато работя за чужди продукции, е много изморително и няма как да съм бременна. От известно време ме следи най-добрия доктор у нас, д-р Иван Сигридов, и той не вижда проблем, така че с Божията помощ се надявам тази година да забременея“, споделя красавицата пред „Галерия“.

Тя загуби близначки в шестия месец през 2017 година. Лакар в Бейрут допуснал грешка с нея и се наложило да направи аборт. Получила контракции, обяснили й, че са нормални и затова я боли коремът. Те обче довели до спукване на единия околоплоден мехур. Така получила инфекция и се наложило да махнат бебетата й, за да запазят нейния живот. Тя обаче се отказа да съди доктора, защото смята, че по-голям съдия от Господ няма.

„Явно лекарите са били със затворени очи от уроките, които са ни направили с мъжа ми. Защото не само това ни се случи след сватбата. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но все намирахме по нещо в колата.

Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя. Да, болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си. Аз ги чувствах, родих, исках и да ги видя, но не ми ги показаха. Господ ги е създал, Господ ги е взел. Имам вяра, че са в рая и ни чакат да ни приемат там някога. Ще го преодолеем с вяра, по-силен от Господ няма. Понякога ни изпраща изпитания, за да изпита вярата ни. Благодарна съм, че съм успяла да преодолея всичките трудности и да се изправя отново“, споделя още Енджи.

Касабие е тъжна единствено, защото скоро, в средата на януари, загубила любимата си баба, на която била кръстена. Тя я отгледала като дете, защото родителите й много работели, и двете имали специална и много силна връзка.

„Смъртта й е много тежък момент за мен, защото не успях да я видя, да я гушна и да си кажем „сбогом“. Бях в България дълго време и не се бяхме виждали от лятото. Тя си отиде внезапно, така и не разбрахме причината за смъртта й, но най-вероятно е инсулт. Поне се успокоявам, че не е страдала и не я е боляло нищо. Много ще ми липсва, вярвам обаче, че ще ме пази отгоре“, сподели за първи път болката си Касабие.


 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !