Филмова премиера: Планината на Вещиците

16.03.2009 11:45 | Видян 7170 пъти

Филмова премиера: Планината на Вещиците

През изминалата седмица в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма "Планината на Вещиците". 

Сибитието уважиха Карла Гуджино, Дуейн Скалата Джонсън, Шанън Дохърти и Аманда Байнс.

Сай-фай екшънът "Планината на Вещиците" е втората екранизация на Walt Disney по романа на писателя Алекзандър Кий. Режисьор на продукцията е Анди Фикман ("Игра по план"), който до този момент е снимал единствено комедии. Звездите в новата му лента са Дуейн "Скалата" Джонсън ("Кралят скорпион"), Карла Гуджино ("Пазителите") и Анна-София Роб ("Чарли и Шоколадовата фабрика"). Сценарият на книгата от 1968 г. е адаптиран от Марк Бомбак, който беше отговорен и за успеха на "Умирай трудно 4".

Сюжетът на филма се върти около тайно място в средата на пустинята Недвада, за което от години се носят слухове и което остава загадъчно с необяснимите си феномени и странни видения. То се нарича Планината на вещиците. Шофьорът на такси от Лос Анджелис (Дуейн Джонсън)  внезапно се оказва въвлечен в мистериозно трескаво приключение, когато две деца с необичайни паранормални способности се качват на неговото такси.

Когато разбират, че единственият им шанс да спасят света си е в разкриване на тайните на Планината на вещиците, те започват трескава надпревара с правителството, мафията и дори извънземните, които опитват да ги спрат с всички възможни средства. "Планината на Вещиците"е забавно и вълнуващо приключения с невероятни специални ефекти. 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !